Doprava zdarma po České republice při nákupu nad 1500 Kč.

8 otázek s naší Veru

Ahoj, jsem Verča a už od malička miluju všechny papírenské věci! Narodila jsem se ve Francii, ale celý život vyrůstala v Trojanovicích, malebné vesnici v Beskydech. Vystudovala jsem bakalářský obor English for Business Administration ve Zlíně, který bohužel neměl navazující formu a osud mě tak nějak nasměroval do Prahy. Potkala jsem tady přítele a hledala si tak magisterské studium tady. Momentálně dokončuji Ing na VŠEM v oboru Sociální média a diplomovou práci jsem překvapivě psala o Love & Story Design. V Love & Story mě aktuálně můžete občas potkat na prodejně, ale zároveň se věnuji i správě Instagramu, vytváření contentu jako natáčení reels či řízení focení v ateliérech a všem možným úkolům, které jsou zrovna potřeba. Kromě Love & Story Design se věnuji správě sociálních sítí pro pár dalších klientů.

 

Jak dlouho pracuješ v Love & Story Design?

V Love & Story Design momentálně pracuju rok a půl, i když mi to přijde jako věčnost, hned jsem se tady cítila jako doma.

 

Co tě vedlo k tomu, že jsi chtěla pracovat v Love & Story Design?

Stalo se to všechno vlastně úplně náhodou. Nikdy jsem neměla v plánu žít v Praze, a když jsem v létě 2022 jezdila neustále za přítelem a plánovali jsme společné bydlení, řekla jsem si, že je na čase najít si v Praze i brigádu. Love & Story Design jsem už předtím moc dobře znala, sledovala na Instagramu a používala diáře, takže když se mi jednou na Instagramu objevil příspěvek s nabídkou práce, neváhala jsem a okamžitě šla vykouzlit co nejestetičtější životopis, abych Lucku oslovila (a taky že oslovil! - říká Lucka :)) O pár dní později jsme měly pohovor, vytáhla jsem Love & Story Design diář a hned to klaplo! Od té doby jsem tu pečená vařená a za nic bych tuto práci neměnila!

 

Když si začínala v Love & Story Design měla jsi nějakou představu o tom, co práce u nás bude obnášet. Naplnila se ti tato představa?

Tahle práce určitě předčila moje očekávání. Ze začátku jsem měla na starost jen potřebnou obsluhu prodejny včetně balení objednávek, ale Lucka mě velmi rychle angažovala i do jiných aktivit. Obě máme naprosto stejný vkus a tak jsem se stala i takovou poradkyní při navrhování a výběru nových produktů. Po pár měsících už jsem se ponořila i do firemního Instagramu.

veru 

Co tě nejvíce baví na práci v Love & Story Design?

Kolektiv, kreativita a důvěra. Máme s holkama skvělý tým, chodíme na večeře nebo i třeba i různé kreativní teambuildingy. Naposled jsme byly na keramice. Když se nás na prodejně setká víc, necítím se tady jako v práci, ale spíš na pokecu s kámoškama. Baví mě, že se aktivně podílím na vymýšlení nových produktů a s Luckou se společně doplňujem. Na Instagramu mám v podstatě volnou ruku a můžu tak být plně kreativní.

 

Kdyby jsi pro svojí kamarádku měla vybrat jeden produkt u nás, jaký by to byl a proč?

Spoustu mých kamarádek jsem s naší značkou seznámila díky nějaké drobnosti, co jsem jim přinesla, ale pokud bych měla doporučit opravdu jen jeden produkt, tak by to byl jakýkoli diář (datovaný, nedatovaný), to je prostě takový must have.

 
Bez kterého produktu od nás si nedokážeš představit svůj pracovní den?
 
Každý den začínám listováním v diáři a vyznačováním všech úkolů na daný den do trhacího to do listu. Plus samozřejmě miluju všechny naše samolepky, hezčí diář = hezčí den!
 

Kdybys mohla předat nějaký tip (nějakou rutinu či zvyk, která ti pomáhá být organizovaná - co by to bylo?

Udělat to nejhorší z to do listu jako první! Samozřejmě jako všichni ostatní prokrastinuji a ne vždy se sama tímto řídím, ale při psaní diplomové práce a učení na státnice jsem si několikrát ověřila, že se to opravdu vyplatí a budete se cítit lépe, když nejdřív něco splníte a až pak půjdete dělat všechny nepotřebné prokrastinační aktivity. Odškrtnout si ten nejvíc nenáviděný úkol je vždy nejlepší pocit!