Doprava zdarma po České republice při nákupu nad 1500 Kč.

Tipy na letní čtení

Léto se blíží a s ním i čas na odpočinek, dovolené a samozřejmě i na dobrou knihu. Pro ženy, které si chtějí užít klidné letní chvilky s poutavým čtením, jsme připravili několik tipů rozdělených do tří kategorií. Najděte si tu svou a nechte se inspirovat!

 

Cestovatelská romantika

Bez názvu-5-01

Vinice ve Francii – Julie Caplinová

Julie Caplinová vás zavede do malebných francouzských vinic, kde se odehrává příběh plný lásky, přátelství a nových začátků. Hlavní hrdinka objevuje krásu francouzského venkova a zároveň i sama sebe. Tato kniha je ideální pro ty, kteří milují romantiku a chtějí se ponořit do kouzelného světa vína a sýrů.

Bez názvu-5-05

Láska & Gelato – Jenna Evans Welch

„Láska & Gelato“ od Jenna Evans Welch je příběhem o cestě, objevení a lásce v malebné Itálii. Hlavní hrdinka se vydává na cestu, která jí změní život, a objevuje krásu a sladkosti života v Itálii.

Bez názvu-5-11

Pláž v Chorvatsku – Julie Caplinová

Další kniha od Julie Caplinové vás vezme na slunné chorvatské pobřeží. Hlavní hrdinka se snaží najít únik od hektického městského života a najít nový směr. Příběh plný mořského vzduchu, slunce a romantiky vás přenese do světa, kde každodenní starosti ztrácejí význam. Tato kniha je ideální pro letní dovolenou.

Bez názvu-5-03

Vila v Itálii – Julie Caplinová - NOVINKA

Julie Caplinová nás tentokrát zavede do kouzelné italské vily. Hlavní hrdinka přijíždí do Itálie, aby zde našla inspiraci a klid. Tato kniha nabízí směsici romantiky, krásného prostředí a lahodného jídla. Pokud toužíte po italském dobrodružství, tato kniha je přesně pro vás.

 

Pro milovníky fantasy

Bez názvu-5-02

Čtvrté Křídlo – Rebecca Yarros

Rebecca Yarros vás zavede do světa plného draků, kde lidská odvaha čelí neznámým hrozbám. „Čtvrté Křídlo“ je poutavý fantasy příběh, který vás udrží v napětí od začátku do konce.

Bez názvu-5-12

Lightlark – Alex Aster

Sága „Lightlark“ od Alex Aster je fascinující sci-fi příběh po ostrově, který se objevuje jednou za 100 let, aby hostil kruté hry, ve kteří vládci šesti království bojují o prolomení jejich kletby. Tato kniha nabízí hluboký ponor do fantazie a přenese vás do zcela jiného světa.

 

Emoční jízda

Bez názvu-5-10

Námi to končí a Námi to začíná – Coleen Hoover

Coleen Hoover je známá svými emotivními příběhy a dvoudílná série  „Námi to končí“ a “Námi to začíná” není výjimkou. Kniha se zabývá tématy lásky, bolesti a naděje. Příběh hlavní hrdinky, která čelí těžkým životním rozhodnutím, vás dojme a inspiruje. FIlmové zpracování by mělo přijít do kin již toto léto.

Bez názvu-5-04

Hypotéza lásky – Ali Hazelwood

„Hypotéza lásky“ od Ali Hazelwood je moderní romantickou komedií, která spojuje vědu a lásku. Příběh vědkyně, která se snaží dokázat, že láska je vědecky vysvětlitelná, vás pobaví a zahřeje u srdce.

Bez názvu-5-13

Léto kdy jsem zkrásněla – Jenny Han

Jenny Han vás zavede do young adult letního příběhu o dospívání, lásce a přátelství. „Léto kdy jsem zkrásněla“ je nostalgický a romantický příběh, který je ideální pro čtení na pláži. Seriálové zpracování trilogie najdete na Amazon Prime.

 

Něco peprnějšího

Bez názvu-5-09

Twisted Lies, Twisted Love, Twisted Hate a Twisted Games – Ana Huang

Série „Twisted“ od Ana Huang je plná intrik, vášní a tajemství. V „Twisted Lies“ se hlavní hrdinka princezna Bridget zamiluje do svého osobního strážce. Kniha vypráví příběh o zakázaném a skrytém románku mezi budoucí královnou a jejím velmi ochranářským bodyguardem.

Bez názvu-5-07 V „Twisted Love“ sledujeme příběh Avy, volnomyšlenkářky, která si sebou z dětství nese spoustu tíhy a Alexe, nejlepšího kamaráda Avyinyho bratra. Hlavní postavy procházejí nečekanými situacemi, které testují jejich oddanost a sílu vztahu. Tento příběh je plný vášně a napětí.
Bez názvu-5-08 Další kniha série, „Twisted Hate“, je o boji za pravdu a spravedlnost. Jules je prostořeká a nevypočitatelná. Josh je arogantní bratr její nejlepší kamarádky. Silné osobnosti se střetávají a musí překonávat vlastní démony, aby našli sílu ve chvílích, kdy je to nejvíce potřeba. V této knize najdete zápletku enemies to lovers.
Bez názvu-5-06

Sérii uzavírá „Twisted Games“, kde se mísí královské intriky s hlubokými emocemi. hlavní hrdinka Stella, která i přes svoji slávu na sociálních síti je jinak plachá a skromná a Christian, tajemný soused o patro výš se musí vypořádat s temnými lžemi a najít cestu k pravdě a lásce.

 

 

Ať už hledáte romantiku, vzrušení nebo fantastický únik, tyto knihy vám poskytnou nezapomenutelné letní čtení. Vyberte si tu, která vás nejvíce osloví, a užijte si krásné letní dny s knihou v ruce!